بورس وارد فاز احتیاط شد | گزارش وضعیت بازار سهام (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) سهمیه کالای همراه مسافر تا پایان فصل بهار ۱۴۰۴ تعیین شد صدور پروانه بهره‌برداری از ۶ معدن در غرب خراسان رضوی نرخ طلا در مشهد یک میلیون تومان ریزش کرد | افت ۱.۶ میلیونی قیمت سکه (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خراسان رضوی، قطب تولید انرژی پاک در کشور | ۳ هزار مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر جدید در استان ساخته می‌شود عشایر، ستون فقرات اقتصاد و امنیت خراسان رضوی تأکید استاندار خراسان رضوی و مشاور رئیس‌جمهور بر نقش آفرینی استان در پروژه‌های ملی قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت‌کوین (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | ریزش نرخ دلار و طلا تورم فروردین ۱۴۰۴ رکورد ۱۷ ماه اخیر را شکست شرایط بخشودگی جرائم مالیات بر ارزش افزوده ابلاغ شد تأمین بیش از ۳ هزار و ۸۴۰ میلیارد ریال سهم ورزش‌های همگانی خراسان رضوی از محل درآمد‌های مالیات بر ارزش افزوده تهران- مشهد؛ دارای بالاترین آمار جابه‌جایی مسافر در فرودگاه‌های کشور طی اسفند ۱۴۰۳ آغاز اجرای برنامه‌های مدیریت مصرف برق در خراسان رضوی (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت بیت‌کوین در اوج ۶ هفته اخیر (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) توزیع ۳ هزار و ۶۲۳ تن فراورده‌های دامی تنظیم بازار در خراسان رضوی تأثیر اجرای قانون «تأمین مالی تولید و زیرساخت‌ها» بر خراسان رضوی | سایه‌روشن یک قانون تازه‌نفس قیمت جهانی طلا امروز (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام شد قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | کاهش نرخ پیاز و سیب‌زمینی ارزش سهام عدالت امروز (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) چقدر شد؟ + جدول تورم مسکن در فروردین ۱۴۰۴ به ۴۰ درصد رسید سرانه مصرف لبنیات همچنان پایین | گزارش شهرآرانیوز از راهکار‌های جبران کمبود مصرف لبنیات در سفره‌های مردم رشد قیمت اونس طلای جهانی در پی درگیری ترامپ و رئیس بانک مرکزی آمریکا پیش بینی قیمت طلا و سکه (چهارشنبه ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش بینی بورس (چهارشنبه ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴)| رشد بازار متوقف شد؟ پیش بینی قیمت ارز و دلار (چهارشنبه ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) جزئیات واردات بنزین سوپر مشخص شد مابه التفاوت افزایش حقوق فروردین بازنشستگان کشوری چه زمانی پرداخت می‌شود؟+ویدئو مذاکرات سیاسی انتظارات اقتصادی و تلاطم‌های بازار دلار وارد کانال ۷۰ هزار تومان شد (۲ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

سهمیه‌بندی در عرضه نان به خانوار در مشهد نداریم | سهمیه نانوایی‌ها یکسان نیست

  • کد خبر: ۲۰۵۳۶۷
  • ۲۰ دی ۱۴۰۲ - ۱۱:۲۶
سهمیه‌بندی در عرضه نان به خانوار در مشهد نداریم | سهمیه نانوایی‌ها یکسان نیست
رئیس اداره نظارت و بازرسی جهادکشاورزی مشهد گفت: هیچ‌گونه سهمیه‌بندی در مصرف نان بخش خانوار نداریم.
طنین همتی
خبرنگار طنین همتی

علی نصری سرآسیایی در گفت‌وگو با خبرنگار شهرآرانیوز درباره این موضوع که آیا سهمیه‌بندی نان در نانوایی‌ها وجود دارد یا نه، تصریح کرد: محدودیتی در عرضه نان به خانوار نداریم. در سامانه نانینو سهمیه آرد براساس میزان پخت یک منطقه مشخص می‌شود. در این سامانه برای نانوا مشخص می‌شود که از یک کیسه آرد چه تعداد نان و برای چه تعداد افراد باید پخت شود.

به گفته وی، تعیین سهمیه بر اساس منطقه به این دلیل است که عرضه خارج از شبکه در بحث نان صورت می‌گیرد به‌طوری‌که برخی افراد نان یارانه‌ای و نیمه‌یارانه‌ای را با حجم زیاد از نانوایی‌ها خریداری و برای خوراک دام استفاده می‌کنند بر همین اساس نان برای اساس میزان نیازسنجی که در منطقه صورت گرفته، داده می‌شود.

رئیس اداره نظارت و بازرسی جهادکشاورزی مشهد افزود: برخی کسب‌وکارها هم با سوءاستفاده از نرخ یارانه‌ای نان در نانوایی‌ها اقدام به خرید آن و فروش با نرخ آزاد می‌کنند. درحالی‌که این کسب‌وکارها که درحجم زیاد نان می‌خواهند حق خرید نان یارانه‌ای را ندارند.

نصری تصریح کرد: سهمیه نانوایی‌ها یکسان نیست و براساس میزان نانوایی موجود در آن منطقه و نقشه جمعیتی که دارد سهمیه تخصیص داده شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، مدیرکل بازرسی وزارت جهاد کشاورزی در این باره به نانوایی‌های سطح کشور هشدار داده و گفته است: هیچ محدودیتی توسط نهادها و مجموعه‌های دولتی برای خرید نان ابلاغ نشده و با هر واحد صنفی که با نصب پلاکارد یا بنر به این امر مبادرت ورزد و اذهان عمومی را تشویش کند، برخورد قاطع می‌شود. اینکه گفته می‌شود با هر کارت بانکی فقط می‌توان چهار عدد نان خریداری کرد، کذب محض است و بدون شک با نانوایی‌های متخلف نیز برخورد خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->